keyboard_backspace Terug naar het overzicht

Meer informatie over subsidies en financiering voor Duurzame Elektriciteit

thema Duurzame Elektriciteit
icon
4

icon
5

icon
60

Duurzame Elektriciteit

Aantal geïnteresseerden:
5

Status:
Bezoek de online thema-avond Duurzame Warmte op donderdag 27 januari a.s. om 20:00
Facebook icon Instagram icon

Beschrijving

Met dit idee gaan we de komende tijd aan de slag!  

 

Bezoek de online thema-avond Duurzame Warmte op donderdag 27 januari a.s. om 20:00

Het webinar op 10 januari jl. bleek te kort om alle informatie over Collectieve inkoop warmtepompen,  Een lokaal duurzaam warmtebedrijf opzetten en  Meer informatie over subsidies en financiering met u te delen. Daarom organiseren we een aparte thema-avond over Duurzame Warmte op 27 januari a.s. om 20:00. We gaan dieper op de onderwerpen in. Ook gaan we, ondersteund door gemeente, een werkgroep oprichten die aan de slag gaat met een collectief warmtebedrijf in Driel en het samen inkopen van warmtepompen. Ook als u alleen meer informatie wilt, bent u van harte welkom. Wilt u zich aanmelden voor deze thema-avond? Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected] U ontvangt dan van ons op 27 januari op uw e-mailadres een linkje naar de bijeenkomst. De gemeente is er ook weer bij.

 

 

-----

 

 

De landelijke overheid en de gemeente stellen verschillende subsidies ter beschikking voor verduurzamingsmaatregelen aan uw woning. Het bekendste voorbeeld is de ISDE-subsidie. Het doel van deze subsidies is de aanschaf betaalbaar te houden en een zo kort mogelijke terugverdientijd mogelijk te maken. Deze regelingen zijn nog niet bij iedereen bekend, maar kunnen een groot verschil maken. 

 

Met de Energiebespaarlening biedt de overheid een financieringsvorm waarmee u investeringen kunt doen in woningverduurzaming met geleend geld. Deze lening moet je, zoals iedere lening, terugbetalen. Dit is dus wezenlijk anders dan de veel bekendere subsidie (ISDE). En ja, geld lenen kost ook in dit geval geld. Deze regelingen zijn nog niet bij iedereen bekend, maar kunnen een groot verschil maken. 

Alle reacties (0)

U kunt reageren op dit idee door in te loggen met uw inlogcode