keyboard_backspace Terug naar het overzicht

Elektrische deelauto's in Driel - Mobiliteit als een service

thema Duurzame Mobiliteit
icon
17

icon
0

icon
31

Duurzame Mobiliteit

Aantal geïnteresseerden:
0

Status:
Vul de enquête in voor elektrische deelauto’s in Driel
Facebook icon Instagram icon

Beschrijving

Met dit idee gaan we de komende tijd aan de slag!  

 

Het enthousiasme voor Elektrische deelauto’s in Driel viel ons tijdens ons webinar op 10 januari jl. eerlijk gezegd wat tegen. Toch zien wij als Samen Driel Duurzaam nog steeds kansen! Om een elektrische deelauto (EV) naar Driel te halen, willen we graag in beeld brengen of en hoe u een deel-EV zou gebruiken. U zou ons erg helpen door deze enquête in te vullen: https://tinyurl.com/2p8dv7rz. Het verplicht u tot niets. Met het invullen vergroot u de kans op een deelauto in Driel. Het geeft ons inzicht en informatie om mee te nemen richting de gemeente.

 

 

-------

 

 

 

Wat is een deelauto?

Een deelauto is een auto die bij u in de buurt staat en kunt reserveren voor gebruik. Zo heeft u wel een auto tot uw beschikking, maar niet de vaste kosten die dit normaal met zich meebrengt (afschrijving, wegenbelasting, verzekering, brandstof, onderhoud, etc). Alles is geregeld en u betaalt alleen voor gebruik. 

 

Wanneer interessant?

Wanneer u 10.000 km of minder per jaar rijdt met een auto, is vrijwel zeker het gedeelde gebruik van een (nieuwe en/of elektrische) auto goedkoper. En minder blik dat meer dan 95% van de tijd alleen geparkeerd staat, is niet alleen goed voor het milieu, maar ook beter voor de leefbaarheid van het dorp! Doet u ook mee?

 

Bent u geïnteresseerd? Vul onze gedetailleerde vragenlijst in.

Werkgroep Samen Driel Duurzaam wil graag weten hoeveel belangstelling er is voor deelauto's in ons dorp. En waar dan de meeste belangstelling voor bestaat momenteel om zo'n deelauto voor te gaan gebruiken, per huishouden.  Via deze link vindt u een gedetailleerde vragenlijst die deze belangstelling voor Driel in beeld brengt. Met de antwoorden willen we in gesprek met verschillende aanbieders van deelauto's.

 

 

Alle reacties (0)

U kunt reageren op dit idee door in te loggen met uw inlogcode